Annemijn

erotische roman

Verwacht 2 december 2022!

 

“We zijn binnen een jaar getrouwd, omdat we gewoon niet zonder elkaar konden. Hij heeft een tracker op mijn telefoon gezet, zodat hij altijd weet of ik veilig ben. Hij schuift de sneeuw voor de voeten van mij en onze dochters weg, zodat we een zorgeloos leven kunnen leiden. Levi voert het hoogste woord, omdat ik nooit weet hoe. En soms weet ik niet of ik gek ben, of dat hij me tot op het bot manipuleert.”

 

Annemijn gaat over liefde en verraad, vechten voor je huwelijk of juist voor jezelf. En o ja, iets met een seks-bucketlist. Ga er blindelings in en laat je verrassen!

 

Feelgoodauteur Wendy Brokers: “Emma Anna schrijft zó vol gevoel en emotie dat het was alsof ik met een brok in mijn keel naast Annemijn en Levi op de bank zat.”

 

Romance-auteur Nicole Schelling: “Emma Anna krijgt het voor elkaar om de lezer continu op het verkeerde spoor te zetten. Er is maar één ding wat zeker is: ‘Annemijn’ verovert een plekje in je hart.”


Omdat ik altijd al de jouwe was

new adultroman, age gap/guardian romance

Verwacht februari/maart 2023!

 

Marly heeft sinds kort een baantje in een bar dankzij haar vriend Kelvin. Het verdient goed: ze kan er haar huur en enigszins fatsoenlijk eten mee betalen. Maar natuurlijk vindt Kelvin dat daar wel iets tegenover mag staan. Tja, wat verwachtte ze anders van een man? Een paar dagen na een vervelende gebeurtenis besluit ze, met haar ziel onder de arm, naar een gynaecologenpraktijk te gaan. En alsof het allemaal nog niet erger kan, blijkt haar arts een man te zijn.

 

Na een bezoek aan zijn spreekuur blijft de jonge vrouw die Marly heet door Robins hoofd spoken. Per stom toeval komt hij haar tijdens zijn dagelijkse hardlooprondje in Central Park tegen. Hij weet zeker dat Marly zich door het leven heen worstelt en wil haar onder zijn hoede nemen. Zijn aanbod valt niet in goede aarde. Begrijpelijk, natuurlijk, maar er is een reden waarom hij extra met haar begaan is. Robin blijkt echter de enige van hen tweeën te zijn die van die reden op de hoogte is…

 

Een age gap guardian romance over intimiteit, intense vriendschap, rouwverwerking en het vinden van een warm thuis.


Een zee in Elysium

Romeins liefdesverhaal (18+, onder J.M. Anna)

Verwacht voorjaar 2023

als paperback, luisterboek en ebook!

 

Junia, dochter van een rijke handelaar in een klein vissersstadje bij Rome, is nog maar vijf jaar oud als Gaius Julius Lepidus, een arme patriciër die hogerop probeert te komen in het Romeinse leger, haar een gouden muntje en een warme glimlach schenkt.

Wanneer op een nacht de villa van haar ouders wordt overvallen en ze gered wordt door Julius, verovert hij daarmee het hart van de jonge Junia. Dankzij zijn hechte band met haar vader blijft hij een rol spelen in haar onbezorgde jeugd.

Maar aan de vooravond van haar volwassenheid komt er een abrupt einde aan die onbezorgde jeugd. Julius erft haar vaders nalatenschap – inclusief de voogdij over Junia. De vrij-opgevoede maar naïeve Junia wordt zich er langzaam maar zeker bewust van dat de wereld waarin ze is geboren vooral een wereld is voor mannen. De kinderlijke liefde die ze vroeger voor Julius voelde, wordt op de proef gesteld.

Een zee in Elysium speelt zich af in de tweede eeuw van onze jaartelling en volgt de strubbelingen, de liefde en de onmiskenbare, verboden passie tussen twee mensen die enkel hun geluk proberen te vinden in het brute, patriarchale Romeinse Keizerrijk.

 

Voor liefhebbers van historisch en low fantasy

met de nadruk op romance!