Wat als jij en ik

(new) adult romance

Verwacht 20 maart 2024 bij April Books

In Wat als jij en ik wordt de levenslange connectie tussen Maeve en Marcus op de proef gesteld na een nacht waarin ze een grote grens overschrijden.

De 22-jarige Maeve is al haar hele leven dol op Marcus. Hij is tien jaar ouder dan zij en niet alleen een voorbeeldfiguur, maar ook een echte man. Maar na hun impulsieve misstap blijft ze met een gebroken hart achter als Marcus haar liefde niet beantwoordt. Marcus heeft echter iets anders aan zijn hoofd. Hij kampt met een gebroken verleden en wil zich vooral losmaken en op de toekomst richten. Samen met Maeve probeert hij de oorspronkelijke dynamiek terug te vinden, wat alleen kan slagen door hun diepste geheim te begraven. Maar het lot heeft andere plannen.

Een razend emotioneel verhaal over verwerking, zelfontplooiing, vergeving en het menselijk vermogen om, met vallen en opstaan, om te gaan met het grote onverwachte.


Tijd droogt alle tranen

roman

Verwacht 4 juni 2024 bij April Books

De 28-jarige Roxanne probeert na de scheiding van de vader van haar twee kindjes haar leven langzaam weer op te pakken en opnieuw te ontdekken. Haar dagen in de brasserie waar ze werkt, worden echter gekleurd door onenigheden met haar veeleisende, hoogst irritante baas Marijn, vader van twee puberdochters. Discussies over te laat komen zijn dagelijks aan de orde, al Roxannes ideeën worden in de wind geslagen en bovendien ergert ze zich dood aan zijn uitspraak van haar naam.

Dat verandert wanneer Roxanne een heel andere Marijn leert kennen achter zijn bullebakkerigheid, en ze beseft dat ze misschien weleens meer gemeen zouden kunnen hebben dan gedacht.

'Tijd droogt alle tranen' is een aangrijpende, liefdevolle roman in Zuid-Limburgse setting vol confrontaties, menselijkheid en humor, waarin twee gekwetste zielen elkaar vinden in hun zoektocht naar heling en begrip.