Annemijn

erotische roman

Verwacht 24 december 2022!

 

“We zijn binnen een jaar getrouwd, omdat we gewoon niet zonder elkaar konden. Hij heeft een tracker op mijn telefoon gezet, zodat hij altijd weet of ik veilig ben. Hij schuift de sneeuw voor de voeten van mij en onze dochters weg, zodat we een zorgeloos leven kunnen leiden. Levi voert het hoogste woord, omdat ik nooit weet hoe. En soms weet ik niet of ik gek ben, of dat hij me tot op het bot manipuleert.”

 

Annemijn gaat over liefde en verraad, vechten voor je huwelijk of juist voor jezelf. En o ja, iets met een seks-bucketlist. Ga er blindelings in en laat je verrassen!

 

Feelgoodauteur Wendy Brokers: “Emma Anna schrijft zó vol gevoel en emotie dat het was alsof ik met een brok in mijn keel naast Annemijn en Levi op de bank zat.”

 

Romance-auteur Nicole Schelling: “Emma Anna krijgt het voor elkaar om de lezer continu op het verkeerde spoor te zetten. Er is maar één ding wat zeker is: ‘Annemijn’ verovert een plekje in je hart.”


Omdat ik altijd al de jouwe was

new adult-roman, age gap/guardian romance

Verwacht maart 2023!

 

Flaptekst & cover volgen!


Een zee in Elysium

Romeins liefdesverhaal (18+, onder J.M. Anna)

Verwacht voorjaar 2023

als paperback/hardcover, luisterboek en ebook!

 

Junia, dochter van een rijke handelaar in een klein vissersstadje bij Rome, is nog maar vijf jaar oud als Gaius Julius Lepidus, een arme patriciër die hogerop probeert te komen in het Romeinse leger, haar een gouden muntje en een warme glimlach schenkt.

Wanneer op een nacht de villa van haar ouders wordt overvallen en ze gered wordt door Julius, verovert hij daarmee het hart van de jonge Junia. Dankzij zijn hechte band met haar vader blijft hij een rol spelen in haar onbezorgde jeugd.

Maar aan de vooravond van haar volwassenheid komt er een abrupt einde aan die onbezorgde jeugd. Julius erft haar vaders nalatenschap – inclusief de voogdij over Junia. De vrij-opgevoede maar naïeve Junia wordt zich er langzaam maar zeker bewust van dat de wereld waarin ze is geboren vooral een wereld is voor mannen. De kinderlijke liefde die ze vroeger voor Julius voelde, wordt op de proef gesteld.

Een zee in Elysium speelt zich af in de tweede eeuw van onze jaartelling en volgt de strubbelingen, de liefde en de onmiskenbare, verboden passie tussen twee mensen die enkel hun geluk proberen te vinden in het brute, patriarchale Romeinse Keizerrijk.