Boeken Emma Anna

Tijd droogt alle tranen

roman

De 28-jarige Roxanne probeert na de scheiding van de vader van haar twee kindjes haar leven langzaam weer op te pakken en opnieuw te ontdekken. Haar dagen in de brasserie waar ze werkt, worden echter gekleurd door onenigheden met haar veeleisende, hoogst irritante baas Marijn, vader van twee puberdochters. Discussies over te laat komen zijn dagelijks aan de orde, al Roxannes ideeën worden in de wind geslagen en bovendien ergert ze zich dood aan zijn uitspraak van haar naam.

Dat verandert wanneer Roxanne een heel andere Marijn leert kennen achter zijn bullebakkerigheid, en ze beseft dat ze misschien weleens meer gemeen zouden kunnen hebben dan gedacht.

'Tijd droogt alle tranen' is een aangrijpende, liefdevolle roman in Zuid-Limburgse setting vol confrontaties, menselijkheid en humor, waarin twee gekwetste zielen elkaar vinden in hun zoektocht naar heling en begrip.


Wat als jij en ik

roman

In Wat als jij en ik wordt de levenslange connectie tussen Maeve en Marcus op de proef gesteld na een nacht waarin ze een grote grens overschrijden.

De 22-jarige Maeve is al haar hele leven dol op Marcus. Hij is tien jaar ouder dan zij en niet alleen een voorbeeldfiguur, maar ook een echte man. Maar na hun impulsieve misstap blijft ze met een gebroken hart achter als Marcus haar liefde niet beantwoordt. Marcus heeft echter iets anders aan zijn hoofd. Hij kampt met een gebroken verleden en wil zich vooral losmaken en op de toekomst richten. Samen met Maeve probeert hij de oorspronkelijke dynamiek terug te vinden, wat alleen kan slagen door hun diepste geheim te begraven. Maar het lot heeft andere plannen.

Een razend emotioneel verhaal over verwerking, zelfontplooiing, vergeving en het menselijk vermogen om, met vallen en opstaan, om te gaan met het grote onverwachte.

 


Wie zonder zonde is

een onconventionele liefde

Een jonge vrouw die niet in sprookjes gelooft. Een pastoor die niet durft te geloven wat hij verkondigt. Een ontmoeting waardoor langzaam hun geloof in de liefde wordt hersteld.

De 22-jarige Anna houdt van de grenzen opzoeken, zeker ook in de mannen met wie ze omgaat. Dat staat haaks op haar thuissituatie bij haar zeer gelovige opa en oma, die haar hebben opgevoed. Elke zondag gaat ze mee naar de kerk. Voorheen vond ze dat saai, maar sinds de komst van de nieuwe pastoor Corneel weet de kerk haar interesse veel meer vast te houden.

Corneel is bijna 30 en al zijn hele leven celibatair. Als hij in contact komt met Anna, staat alles wat hij heeft opgebouwd op losse schroeven. Hij wil vasthouden aan de geloften die hij heeft afgelegd, maar kan zich tegen zoveel aantrekkingskracht onmogelijk verzetten.


De plicht roept

Kort verhaal uit de April Books-bundel Uit het uniform

Millie zit door omstandigheden helemaal alleen in een afgelegen boshuisje als het nieuws naar buiten komt dat een beruchte seriemoordenaar uit de gevangenis is ontsnapt en nieuwe slachtoffers maakt. Millie maakt zich er niet druk om, totdat ze gerommel hoort om het huis. Net als ze oog in oog denkt te staan met haar einde, blijkt het in plaats daarvan een nieuw begin.


Hart van het Beest

fictioneel historische dark romance

onderdeel van de Astoris-reeks

VOOR LIEFHEBBERS VAN BEAUTY AND THE BEAST

Emily Byron staat op het punt haar leven echt te beginnen. Ze trouwt met haar jeugdliefde Malcolm en met hem staat haar een avontuurlijke tijd te wachten. Maar kiest hij ook voor haar als het erop aankomt?

In Astoris zijn de Gouden Decennia aangebroken. Onder het bewind van de koning heeft het land zich losgemaakt van de Oude Kerk en lijkt het na een periode van pokken en pest voorspoediger dan ooit te gaan. Maar niets is minder waar.

Het koninklijke hof blijkt één grote slangenkuil en als Emily's vader, een vooraanstaand edelman in Avalon, haar meeneemt naar het hof, komt ze terecht in een wereld waar vrouwen het onderspit delven en loyaliteit een nietszeggend gegeven is. Emily zelf blijkt een pion te zijn in een bizar machtsspel waarin ze gedwongen wordt de nacht door te brengen met de man uit haar nachtmerries. Kan Malcolm haar behoeden voor een leven achter de tralies, of laat ze haar hart vrij en doorziet ze de liefde?


De gifmengster

fictioneel historische dark romance

Onderdeel van de Astoris-reeks

Omdat Anne Dyewards vader een van de laatste erfgenamen van de verstoten koninklijke familie is, dwingt de huidige koning van Astoris Anne te trouwen met zijn zoon en kroonprins William, om verdeeldheid en burgeroorlogen in het land te stoppen. Na een rustig leven als dochter van een baron, komt Anne met haar familie aan het hof wonen.

De eigenaardige prins William lijkt alles te zijn wat ze veracht in een man, en op andere momenten kan hij haar doen geloven dat sprookjes misschien toch bestaan. De koning blijkt niet vies te zijn van veel te jonge vrouwen en Annes vader probeert zich met moeite staande te houden in de Kroonraad.

Om aan de intriges te ontsnappen stort Anne zich op de verworpen geneeskunde en gaat in de leer bij een alternatieve geneesheer. Ondertussen bouwt de spanning aan het hof zich op en probeert ze haar familie krampachtig bij elkaar te houden. Als het noodlot toeslaat, is het tijd om te vluchten.


Een romantisch verhaal in een middeleeuwse setting over innige liefde, onvoorwaardelijke vriendschap, volwassen worden, (machts)misbruik en vechten voor je geliefden en idealen.


Een zee in Elysium

Romeins liefdesverhaal (18+)

Voor liefhebbers van fantasy- en/of historische verhalen, met de nadruk op romance

Junia, dochter van een rijke handelaar in een klein vissersstadje bij Rome, is nog maar vijf jaar oud als Gaius Julius Laevinus, een van haar vaders cliënten die hogerop probeert te komen binnen het Romeinse leger, haar een muntje en een warme glimlach schenkt.
Wanneer op een nacht de villa van haar ouders wordt overvallen en ze gered wordt door Julius, verovert hij daarmee het hart van de jonge Junia. Dankzij zijn hechte band met haar vader blijft hij een rol spelen in haar onbezorgde jeugd.
Maar aan de vooravond van haar volwassenheid komt er een abrupt einde aan die onbezorgde jeugd. Julius erft haar vaders nalatenschap – inclusief de voogdij over Junia. Het lot is haar werkelijk niet goedgezind wanneer er onrust heerst in Jeruzalem, en Julius geacht wordt zijn aandeel te leveren als legionair. Wanneer hij een paar jaar later thuiskomt, is niets meer hetzelfde.
Vooral zijn beschermelinge Junia niet.
De vrij-opgevoede maar naïeve Junia wordt zich er langzaam maar zeker bewust van dat de wereld waarin ze is geboren vooral een wereld is voor mannen. De kinderlijke liefde die ze vroeger voor Julius voelde, wordt op de proef gesteld als blijkt dat er niets kinderlijks meer aan is.

Een zee in Elysium speelt zich af in de tweede eeuw van onze jaartelling en volgt de strubbelingen, de liefde en de onmiskenbare maar verboden passie tussen twee mensen die enkel hun geluk proberen te vinden in het patriarchale Romeinse Keizerrijk.


Omdat ik altijd al de jouwe was

een age gap guardian romance

Marly heeft sinds kort een baantje in een bar dankzij haar vriend Kelvin. Het verdient goed: ze kan er haar huur en enigszins fatsoenlijk eten mee betalen. Maar natuurlijk vindt Kelvin dat daar wel iets tegenover mag staan. Tja, wat verwachtte ze anders van een man? Een paar dagen na een vervelende gebeurtenis besluit ze, met haar ziel onder de arm, naar een gynaecologenpraktijk te gaan. En alsof het allemaal nog niet erger kan, blijkt haar arts een man te zijn.

 

Na een bezoek aan zijn spreekuur blijft de jonge vrouw die Marly heet door Robins hoofd spoken. Per stom toeval komt hij haar tijdens zijn dagelijkse hardlooprondje in Central Park tegen. Hij weet zeker dat Marly zich door het leven heen worstelt en wil haar onder zijn hoede nemen. Zijn aanbod valt niet in goede aarde. Begrijpelijk, natuurlijk, maar er is een reden waarom hij extra met haar begaan is. Robin blijkt echter de enige van hen tweeën te zijn die van die reden op de hoogte is…

 

Een age gap guardian romance over intimiteit, intense vriendschap, rouwverwerking en het vinden van een warm thuis.

 

"Integer, hartverwarmend en ijzersterk." 

Feelgoodauteur Jacodine van de Velde


Annemijn

erotische roman

Levi en Annemijn lijken het perfecte plaatje te hebben als prominent stel in een chique wijk, en met twee schattige dochtertjes van vier. Maar achter gesloten deuren vechten ze ieder hun eigen strijd. Levi’s dominante aard overschaduwt Annemijns autisme, waardoor er een groeiende kloof tussen hen is ontstaan. Wanneer de spanningen een hoogtepunt bereiken, worden lang bewaarde geheimen onthuld en kunnen ze niet langer wegkijken van de basis van hun liefde voor elkaar.

Terwijl Annemijn worstelt met haar onzekerheden en de reacties van haar familie op haar relatie, wordt Levi geconfronteerd met de realiteit van zijn gedrag en de impact ervan op zijn gezin. Maar hoe red je een huwelijk als je de aard van het beestje niet kunt veranderen?

Annemijn gaat over liefde, vergeving en de moed om te vechten voor wat echt belangrijk is.

 

Feelgoodauteur Wendy Brokers: “Emma Anna schrijft zó vol gevoel en emotie dat het was alsof ik met een brok in mijn keel naast Annemijn en Levi op de bank zat.”

Romance-auteur Nicole Schelling: “Emma Anna krijgt het voor elkaar om de lezer continu op het verkeerde spoor te zetten. Er is maar één ding wat zeker is: ‘Annemijn’ verovert een plekje in je hart.”


De maagd van Augusta

historische novelle

Londen, negentiende eeuw

De achttienjarige Charlotte woont al zolang ze zich kan heugen in het bordeel van Madam Augusta, samen met een groep jonge vrouwen die als maagd worden verkocht aan hoge heren. Maar Charlotte, veel te lang en veel te gewoontjes, valt niet in de smaak, en het geduld van Madam Augusta begint langzaam op te raken. Charlotte zelf kijkt er überhaupt niet naar uit om met een hoge Heer te slapen, waarna ze een aantal jaar lang haar levensschuld zal moeten afbetalen door voor haar madam te blijven werken. Maar op een avond, wanneer het bordeel weer eens hoog bezoek krijgt, keert het tij.

 

 


Achter hoge bergen

roman/feelgood

Beth is radeloos wanneer haar vriend Joseph overlijdt en ze daardoor in haar eentje zorg moet dragen voor hun zoontje Cody van vijf. Met een baan die niet genoeg oplevert om hen te onderhouden, conservatieve schoonouders die op Cody azen en een hoge huurschuld vraagt ze wanhopig Jeremy, de oudere broer van Joseph, om hulp.

Jeremy is de monsters uit zijn jeugd ontvlucht en woont nu in Mist Lake, Montana. Hij is tevreden met zijn leven; hij heeft voldoende te eten, een dak boven zijn hoofd en mag elke dag genieten van de prachtige omgeving waarin zijn cabin staat. Wanneer Beth hem vraagt om geld dat hij niet heeft, voelt hij zich gedwongen haar en Cody mee te nemen naar Montana. Maar lukt het hem dan nog wel zijn aandoening en andere demonen voor haar verborgen te houden?

Achter hoge bergen speelt zich af in de jaren ’90 van Montana, Verenigde Staten, en gaat over het vinden van een familie, een diepe connectie tussen twee mensen en het omgaan met de monsters uit het heden en verleden.

 

Feelgoodauteur Jacodine van de Velde:

"Dit verhaal kon alleen maar door Emma Anna worden verteld. Prachtig. Ontroerend. Beeldend."


Gewoon zoals we zijn

new adult

Een hartverwarmende new adult romance tussen een succesvolle influencer en een empathische verpleegkundige.

Door een zware infectie belandt de tweeëntwintigjarige Guus in het ziekenhuis. De infectie is zo ernstig dat zijn hand en een gedeelte van zijn onderarm geamputeerd moeten worden. Wanneer hij wakker wordt uit de zware operatie, komt hij tot de conclusie dat hij hallucineert.
O nee, toch niet!
Degene die hem verpleegt is niemand minder dan Emilio, de jongen op wie hij op de middelbare school jarenlang heimelijk verliefd was. Het kan gewoonweg niet erger...

Emilio is verbijsterd wanneer hij wordt ingedeeld om Guus Brandts Buys te verplegen. Guus was die ene jongen die tot het rijke, populaire groepje op school behoorde. De enige keer dat ze met elkaar hebben gepraat, was toen Guus zich in een benarde situatie bevond.
Emilio twijfelt of hij hem niet beter kan overdragen, want hij merkt dat hij extra begaan is met deze patiënt. En dat wordt alleen maar erger wanneer hij een gesprek afluistert tussen Guus en zijn vriendinnen...


De Hartendief-serie, een erotische rockstar romance over de 22-jarige Artemis die op tournee gaat met de band van haar broer.

Op haar laatste stagedag in de apotheek komt de tweeëntwintigjarige Artemis oog in oog te staan met de mooiste man die ze ooit heeft gezien – serieus, de mooiste. Maar ook met een man die de hoofdrol in haar toekomstige nachtmerries zal gaan spelen.

Getraumatiseerd doet ze de deur achter zich dicht en besluit het hele voorval gewoon te vergeten. Amon, haar broer, is bezorgd en wil haar meenemen op de zomertournee van zijn band Two Dimensions. Maar dan maakt ze kennis met de nieuwe bassist van de band. Een man met ogen die haar wel heel erg bekend voorkomen. Artemis' eentonige leven heeft niet alleen een flinke opdonder gekregen; het ziet er nu ook nog eens naar uit dat het drastisch zal veranderen.

Hartendief

Rovershart

Hartsvlucht


Ooit in september

new adultroman, winnaar Indie Awards 2021!

Oliver gaat zijn eindstage als scriptschrijver lopen bij District 21, een populaire Nederlandse serie. Maar wat een afsluiting op zijn studie en een afleiding van het verdriet in zijn leven zou moeten zijn, wordt een wervelwind wanneer hij Lou Martens ontmoet, een van de hoofdrolspelers uit District 21. Vanaf dat moment wordt Oliver geteisterd door een razend hart en knikkende knieën, elke keer als hij alleen al dénkt aan de intrigerende en bloedmooie Lou.

Oliver heeft absoluut geen zin om de strijd met zichzelf opnieuw aan te gaan. Maar soms staan dingen in de sterren, en kun je niets anders doen dan jezelf overgeven aan wat het leven je schenkt.


Tot onze wegen scheiden

new adultroman

De eenentwintigjarige Ada woont al haar hele leven in het strenggelovige dorpje Breesden. Wanneer ze een paar weken voor haar huwelijk voor haar studie in Roosendaal moet zijn, ontmoet ze door omstandigheden de jongere Belen, zoon van een Griekse restauranteigenaar. Ze krijgt een baantje als serveerster aangeboden en hoewel ze weet dat haar ouders het nooit zouden goedkeuren, zegt ze ja.

Ada probeert krampachtig haar twee verschillende levens gescheiden te houden tot de grote dag. Vanaf dan zal ze de rol van plichtsgetrouwe echtgenote moeten spelen. Maar naarmate die dag dichterbij komt, trekt ze meer en meer naar Belen toe. Er ontstaat een oprechte en open vriendschap; iets wat ze nog nooit eerder heeft ervaren.


Sprakeloos verliefd

new adultroman

Skylar is gebroken, dakloos en kwaad wanneer ze bij haar moeder aanklopt, die sinds kort een nieuwe vriend heeft. Maar vooral heel erg kwaad. Zonder dat ze het wil, wordt ze opgenomen in haar moeders nieuwe, roerige gezin. Het is maar tijdelijk, houdt ze zich voor, tot ze iets voor zichzelf heeft gevonden. Maar naarmate de dagen verstrijken, begint ze steeds meer te beseffen hoe eenzaam ze is geweest. Vooral wanneer ze Jesse beter leert kennen, de intrigerende en op het eerste gezicht vreemde zoon van haar moeders vriend. Met wie ze de zolder moet delen. En een badkamer. En bij wie ze zich werkelijk geen seconde normaal kan gedragen.

Liefde toelaten is niet makkelijk als je doodsbang bent om iemand kwijt te raken, maar als ze weer gelukkig wil worden, zal Skylar toch echt haar angsten moeten overwinnen.


Het verhaal van Luc en Hannah

new adultduologie

Verliefd worden is niet moeilijk, maar vechten voor die liefde wel.

Wanneer Hannah Mackenzie een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in.

Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Maar vechten voor de liefde is niet makkelijk als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.


Het verhaal van Lynn en Stephan

new adult/erotische duologie

"Verliefd worden op een vriend. Dat komt wel vaker voor. Maar wat als die vriend ook de beste vriend is van je vader? Wat als die vriend toevallig je leraar is? En wat als hij achttien jaar ouder is, maar er is niemand anders met wie het zo goed klikt? Dat overkwam mij dus. Nu, bijna vier jaar later, blik ik terug op die vurige, intense en meest liefdevolle relatie. Na het nieuws dat ik van mijn moeder heb ontvangen, realiseer ik me dat ik misschien toch nog niet over hem heen ben..."

De negentienjarige Lynn is smoorverliefd op de vriend van haar vader, met wie ze een bijzondere band heeft. Tijdens een gezamenlijke vakantie in Ierland blijkt zij niet de enige te zijn die met haar gevoelens in de knoop zit.